Barnekoret

Velkommen!

Det er laget en ny øving for torsdag 26. mars. Klikk her!

Her kan du høre hvor vi har hentet melodien fra. Tror du at vi kan gjøre den enda bedre?

Det er fra denne gamle Ibsen-sang vi hentet vår inspirasjon!

Bra du har funnet deg veien hit. Vi synes det er utrolig dumt vi ikke kan møtes.

For å starte opp på nettet tenkte vi at du kunne begynne med noe du allerede kan. Noe du liker. Så synes jeg vi kunne se litt på Lødingensangen igjen. Men siden vi nå har Internett, og du kan øve trygt i ditt eget hjem, kanskje vi kan gjøre litt mer!

Lødingenssangen

I barnekoret har vi alltid sunget «heier». Da de sang den i Nyttårskonsert på skolen endret de dette til «hyller». De voksne synes visst at «hyller» er finere. Så du får lov til å synge «heier» om du vil, men her er det endret til «hyller».

Og Lødingen hyller vi der vi bor, en god del av landet, det er vårt ord!
Om hjemplassen vår er ei meget stor, vårt hjem det er perlen for oss i nord!
Må vi ta vare på hverandre her: la hjem bli dem som står oss nær!
Må vi ta vare på hverandre her: la hjem bli dem som står oss nær!

Det var teksten. Men her på nettet kan du synge den til musikken. Når du klikker på lenken kommer det opp en ny side. Dette er på nettsiden til musescore. Hvis du vil spille notene, slik at du kan synge til dem, trykker du på spillknappen (se under). Men kanskje er det for fort? Eller for sakte? Du kan endre dette også. Klikk på kontrollen i midten, og dra den til høyre eller til venstre. Så blir avspillingen fortere, eller saktere som du selv måtte ønske det.

spillekontroller
spill og endre hvor fort det spilles

Klikk her for å synge Lødingenssangen!

Men kanskje du vil gjøre noe virkelig kult? Alene med mamma og pappa selvsagt. Ingen andre vil høre deg. Det går an å synge TO stemmer til Lødingenssangen. Den første stemmer har du allerede sunget. Det er melodien. Du finner melodien ved å klikke her. Men det finnes også en understemme. Har du lyst å prøve den? Kanskje vi en gang når vi kommer sammen igjen vi kan bli mange. Og da kan vi sette de to stemmene sammen.

Klikk her for å prøve deg på andre stemmen! Husk du kan spille den av ved å klikke på spilleknappen!

Ellers må dere ha det så godt dere kan akkurat nå. Håper at vi møtes igjen snart!

Reklame